Meteen naar de inhoud

Alle meubels voor je kantoor!

Op onze website vind je een compleet overzicht van alle meubels die je maar nodig kunt hebben bij de inrichting van je kantoor of bedrijfspand. Van kasten tot aan scheidingswanden, stoelen & bureaus, tot aan de accessoires die je werkplek niet alleen een functionele, maar ook een aangename plek maken. Duurzaam design, geleverd in de kleuren en materialen die passen bij jouw huisstijl en wensen.

Ergonomische meubels voor op kantoor

We brengen een groot deel van onze tijd door op kantoor. Het is dan ook ontzettend belangrijk om die plek goed in te richten. Ergonomisch én duurzaam, om een zo gezond mogelijke werkplek te creëren. Zowel onze bureaus als bureaustoelen zijn in hoogte verstelbaar of instelbaar, zodat je altijd de perfecte werkhouding kunt instellen.

zwart metaal houten bureau bureaustoel scheidingswand kleur
Yisual - Vlissingen
houten tafel op wieltjes
Yask - Groningen

Een goede & ergonomische inrichting van je kantoor of bedrijf begint met de basis oftewel in de vorm van een bureau en een bureaustoel. In hoogte verstelbaar, zodat je ze precies kunt instellen op jouw postuur. Passend bij jouw werkzaamheden en jouw werkplek.

Niels Pelle

Verkoopadviseur

Op zoek naar een unieke, slimme inrichting voor jouw kantoor of bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en inrichtingsplan! 

Adviseur professionele inrichting

Contact

Complete inrichting van bedrijven

Naast de werkplek, kunnen we ook alle andere ruimtes op je kantoor inrichten. De kantine, je garderobe, je receptie of je vergaderruimte. Plekken waar je niet alleen werkt, maar waar medewerkers samenkomen of waar je bezoekers van je bedrijf ontvangt. Plekken die een echt visitekaartje zijn voor je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat alle ruimtes binnen je kantoor op elkaar aansluiten. Dat ze natuurlijk in elkaar overlopen, bij elkaar passen, maar ook stijlvol en efficiënt zijn ingericht.

wit metalen vergadertafel grijze stoffen vergaderstoelen
Van Agtmaal - Oudenbosch
wit in hoogte verstelbaar bureau scheidingswand en bureaustoel zwart
SuitUp - Breda

In onze webshop vind je alle meubels die je nodig hebt voor een complete kantoorinrichting. Je kunt zoeken per categorie, of per ruimte. Op die manier weet je zeker dat je alles aanschaft om je werkplek goed in te richten. Vind je dit nou lastig, of wil je een persoonlijk advies en interieurplan ontvangen? Neem dan gerust eens contact op met onze adviseurs, ze helpen je graag verder!

Referenties

Deze bedrijven gingen je voor.

Showroom

Je bent van harte welkom in onze showroom.

Webshop

Bekijk onze meubels in de webshop.

Vraag de ergonomie-gids aan

Vraag de brochure aan